Crayta komt met nieuwe sci-fi content

Nieuws
woensdag, 23 september 2020 om 7:30
maxresdefault 5f6a32d7ddbcb
Crayta was één van de eerste Stadia exclusives die beschikbaar kwam en is momenteel al enige maanden live. Tijdens de release was al beloofd dat de game regelmatig van content updates voorzien zou worden, om bouwers van nieuwe mogelijkheden te voorzien. Morgen komt de volgende content update, Sci-Fi.
In Crayta is een game waarmee je minigames kunt bouwen voor andere spelers of deze te spelen van andere spelers. In de game zitten allerlei assets waarmee je levels kunt bouwen en de game biedt hier uitgebreide mogelijkheden voor. Je kunt er zelfs in scripten. Inmiddels zijn er al diverse grote projecten gelanceerd van spelers gelanceerd. Crayta is gratis beschikbaar voor Stadia Pro leden. In onderstaande trailer wordt de nieuwe content toegelicht:

Regelmatige updates

Iedere content update heeft een thema en ditmaal is het dus sci-fi. Het stelt makers in staat om allerlei objecten te gebruiken om een ruimte avontuur te bouwen. De makers zorgen er overigens ook voor dat Crayta regelmatig in beeld blijft. Er zijn regelmatig wedstrijden waarbij de makers van de beste minigames een geld bedrag kunnen winnen bijvoorbeeld. En een aantal van de beste content wordt regelmatig in de spotlights gezet. Daarnaast verzorgen ze ook veel live streams.
Heb je het laatste nieuws over de PUBG matchmaking al gelezen? Zo niet, check dat hier. Vergeet ook niet de nieuwste Windbound update te checken.