The Division 2 met free play weekend en nieuwe trailer

Nieuws
woensdag, 23 september 2020 om 8:00
division2 5f5b84c75910f
Er komt weer een Free Play weekend voor Stadia Pro leden aan en dit keer is het de beurt aan The Division 2, één van de populairste titels van Stadia. En de nieuwe content update wordt verder geteased met een trailer.
In The Divsion 2 speel je in een post apocalyptische wereld, waarin een virus een groot gedeelte van de mensheid uitgeroeid heeft. Inmiddels heeft de mensheid op diverse manieren de draad weer opgepakt en jij bent een special agent, die in Washington probeert de orde te herstellen. Het is een online game, waarbij je het grootste gedeelte van de game solo kunt spelen. Er wordt ook regelmatig content toegevoegd, waarvan de nieuwste update nu met een trailer toegelicht wordt:

Nieuwe content welke je gratis kunt proberen

Aanstaande donderdag tot en met zondag is The Division 2 gratis te spelen voor Pro leden. Altijd al getwijfeld of je de game wat vond? Nu is het moment. Je hoeft ook geen twijfels te hebben over de multiplayer populatie, want er is cross play en cross progression.Daarnaast is het nieuwe Season 3 gelijk beschikbaar en wordt de nieuwe content gefaseerd geïmplementeerd. Dus ook voor veteranen een reden om terug te keren. Recent melden we al dat de nieuwe game mode onthuld was. 
Check ook de nieuwe indie games die aangekondigd zijn als onderdeel van het Stadia Makers program. Of de andere pas vrijgegeven games, Hotline Miami 1 en 2.