Crayta krijgt in de toekomst cross-play met PC

Nieuws
door Jerry Frederikmaandag, 01 februari 2021 om 12:15
maxresdefault 5f6a32d7ddbcb
Crayta is één van de eerste tijdelijke exclusives op Stadia. De game draait eigenlijk om het bouwen van mini-games voor of met andere spelers. In de toekomst wordt dit makkelijker, want er komt cross play naar Crayta.
Crayta is een timed exclusive voor Stadia, wat betekent dat de game exclusief op Stadia uitgekomen is, maar na verloop van tijd ook op andere platformen kan verschijnen. De website Stadia Source heeft ontdekt dat Crayta binnenkort ook op de PC gaat verschijnen. Een releasedate is er nog niet, maar de ontwikkelaar bevestigt wel dat de Stadia en PC versie cross-play krijgen. Dit maakt het dus vele malen makkelijker om andere spelers te vinden.

Kleine multiplayer populatie

Net als alle andere multiplayer games op Stadia, is de multiplayer populatie nog niet groot genoeg om een goede matchmaking te krijgen. Ook Crayta heeft hier last, met name omdat de game draait om de multiplayer. Crossplay lijkt voor fans van Crayta dus de ultieme oplossing. Crayta kent een trouwe fanbase met spelers die er inmiddels honderden uren in gestopt hebben. Deze wordt binnenkort dus alleen maar groter.
Inmiddels heeft Immortals: Fenyx Rising al de eerste add-on content ontvangen. Om meer te weten te komen over deze add-on, kun je hier de launch trailer vinden. En je vindt hier de launch trailer van de nieuwe game Gods Will Fall.