Crayta krijgt ook Halloween event

Nieuws
vrijdag, 23 oktober 2020 om 12:15
maxresdefault 2
De afgelopen dagen regende het aankondigingen van games die een duit in de zak wilden doen betreft Halloween. Veel games komen met specifieke Halloween events en de volgende is Crayta.
Van alle games op Stadia is, naast Dead by Daylight, Crayta misschien nog wel de meeste logische titel om mee te doen aan Halloween. In de game is het namelijk de bedoeling om als community mini-games te bouwen en deze samen te spelen. De spelwerelden moet je zelf bouwen met alle assets die in de game beschikbaar zijn. Om het leuk te houden, wordt er regelmatig nieuwe content toegevoegd en dit jaar een Halloween event inclusief cosmetics. Zie hieronder de trailer.

Grote verwachtingen

Crayta werd begin dit jaar aangekondigd met veel verwachtingen en moest als eerste Stadia exclusive dé Minecraft van Google worden. Helaas zijn deze verwachtingen niet waar gemaakt. Na de release is Crayta bij veel spelers snel in de vergetelheid geraakt maar de game heeft zeker nog een trouwe community. De game wordt alleen maar groter en Google hoopt ongetwijfeld dat het alsnog een hit wordt.
Er is inmiddels ook een rel ontstaan op Twitter omtrent Stadia, dankzij topman Alex Hutchinson. Hij deed een opmerkelijke uitspraak over streamers. Lees hier meer. En één van de andere games die aan Halloween meedoet is Dead By Daylight, hier is te zien hoe dat uitpakt. Niet meer kinderen kijken trouwens.