Destiny 2 uitbreiding Beyond Light licht verhaal verder toe

Nieuws
vrijdag, 23 oktober 2020 om 12:00
beyondlight 5f7ed3a84e141
Als live service game ontvangt Destiny 2 regelmatig nieuwe content. Vaak is deze content gratis voor spelers maar ongeveer eens per jaar verschijnt er betaalde content in de vorm van een uitbreiding.
Beyond Light is de volgende uitbreiding van Destiny 2. We wisten al dat de game ons naar de maan van Jupiter, genaamd Europa, brengt. Hier gaan we nieuwe content ervaren in de vorm van missies, strikes en een raid. We nemen het op tegen een nieuwe vijand, genaamd 'The Darkness'. Dit wordt allen uiteraard begeleid met nieuwe loot zodat je weer naar hartelust kunt grinden. Het verhaal wordt verder geteased in onderstaande Story trailer.

Niet alleen maar extra content

De uitbreiding brengt niet alleen maar extra content. Er wordt ook content verwijderd. Veel content uit de gratis versie wordt verwijderd, omdat er dusdanig veel content is waardoor veel nieuwe spelers het overzicht kwijt raken. Mogelijk herken je het wel van het moment toen je zelf voor het eerst Destiny 2 startte op Stadia. Talloze quests en verhaallijnen zonder duidelijke richting waar je moest beginnen. Hier hopen ze een eind aan te maken. De vraag is of er nog wel voldoende content overblijft voor Pro gebruikers die geen extra uitbreiding gekocht hebben. De Beyond Light uitbreiding moet op 10 november verschijnen op Stadia.
Heb je de aankondigingen van gisteren gemist? Er zijn twee nieuwe games aangekondigd, namelijk Young Souls en Phoenix Point. Daarnaast is de demo van Immortals: Fenyx Rising beschikbaar op Stadia. Check het snel.