Nieuwe content voor Zombie Army 4 live op Stadia

Nieuws
maandag, 26 oktober 2020 om 6:59
maxresdefault 3
Co-op games zijn er nog niet veel op Stadia, maar het aanbod begint te groeien. Eén van de eerste co-op games op Stadia was Zombie Army 4. Deze heeft inmiddels nog meer content gekregen.
De Zombie Army reeks is een spin-off van de Sniper Elite games. De serie speelt zich af in een alternatief universum waar aan het einde van de tweede wereldoorlog de nazi's van de overledenen zombies gemaakt hebben. Deze luiden vervolgens een apocolyps in. In Zombie Army 4 krijg je te maken met de nasleep van deze gebeurtenissen als de nazi's verslagen zijn.

Toffe co-op gameplay

Zombie Army 4 is een Stadia Pro game geweest, dus velen hebben de game waarschijnlijk in bezit. Absolute toppunt van de third person shooter zijn de co-op mogelijkheden. Je kunt de campaign samen met drie vrienden spelen of een horde mode spelen waarbij je zoveel mogelijk waves aan vijanden moet overleven. Er is nu een nieuwe missie bijgekomen, genaamd 'Damnation Valley' samen met nieuwe cosmetics. Deze kun je los kopen op de Stadia store of je kunt de season pass 2 kopen.
Ook Crayta heeft nieuwe content gekregen, maar dan in Halloween thema. Bouw nu je games in een spookachtige sfeer. Hier vind je meer informatie. En er komt weer een nieuwe Destiny 2 uitbreiding aan. Het verhaal wordt geteased in een nieuwe trailer. Deze zie je hier.