Cris Tales is uitgesteld naar 2021

Nieuws
woensdag, 14 oktober 2020 om 19:18
95ddc037001356c04b53020bfd364abc
In juni werd Cris Tales aangekondigd op het Stadia Community Blog. Deze turn based RPG zou in eerste instantie 17 november 2020 uitkomen. Helaas is er nu slecht nieuws te melden.
Cris Tales is zeker niet de eerste game die dit jaar al uitgesteld wordt, voor diverse platformen. De game is uitgesteld tot begin 2021. Een nadere releasedatum is nog niet genoemd. Vaak wordt de COVID-91 pandemie als oorzaak aangewezen maar in dit geval is dat niet zo. De ontwikkelaar geeft zelf aan dat het met name komt omdat de demo, die recent vrijgegeven werd voor de consoles, veel feedback gegeven heeft waar nog aan gewerkt dient te worden, voor de ontwikkelaar de game uit wil geven. Dit is uiteraard de beste reden om een game uit te stellen, om een zo goed mogelijke game te krijgen. Onderstaande trailer is ook vrijgegeven om de game toch nog even te teasen.

Een reis door de tijd 

Cris Tales is een turn based RPG met toch een interessante eigen stijl. Grafisch probeert de game iets unieks weg te zetten maar daarnaast speelt de game zich ook in drie verschillende tijdperken af. Je begeeft je in het verleden, heden en in de toekomst. Dit is ook deels de reden waarom de game langer duurt om af te maken omdat alle karakters en gebieden drie keer gemaakt moeten worden in plaats van één keer. Maar afgaande op de trailer ziet Cris Tales er al veel belovend uit.
Recent spraken de ontwikkelaars van Marvel's Avengers zich overigens uit over de end-game content van de game. Nieuwsgierig? Lees dan hier meer. En wist je ook dat er een facebookpagina van PlayStadia is? Wordt hier lid en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws.