Cris Tales krijgt nieuwe trailer en komt in juli naar Stadia

Nieuws
donderdag, 04 februari 2021 om 12:15
95ddc037001356c04b53020bfd364abc
Cris Tales is voorzien van een nieuwe gameplay trailer. In de trailer legt de ontwikkelaar verschillende onderdelen van de game uit.
Cris Tales is een kleurrijke turn-based RPG met een bijzondere art style. Liefhebbers van turn based RPG's kunnen hun geluk op met Cris Tales, want de game brengt ook iets unieks met zich mee. Cris Tales speelt zich namelijk zowel in het verleden, heden als in de toekomst af. Tijd speelt dus een belangrijke rol in de game en dit zie je op alle vlakken terug. Zelfs in de gevechten heeft het zijn weerslag. Dit moet zorgen voor unieke gameplay elementen. In onderstaande trailer wordt uitgebreid stilgestaan bij alles wat Cris Tales te bieden heeft.

Eerder uitgesteld

Cris Tales zou in eerste instantie op 17 november 2020 uitkomen op Stadia en andere platformen. De ontwikkelaar kondigde eerder aan dat door de corona pandemie de deadline onhaalbaar was geworden. De game werd vervolgens uitgesteld naar 2021. Nu is bekendgemaakt dat de game in juli naar Stadia zal komen, maar er is nog geen officiële datum onthuld.
Deze week is er weer een nieuwe game verschenen op de Stadia store en zijn er nieuwe Free Play dagen aangekondigd. Je kunt hier meer lezen. En mis ook de kans niet om mee te doen aan de Hello Engineer closed beta. Je komt hier meer te weten.