Remaster Yakuza spin-off Judgment komt naar Stadia

Nieuws
donderdag, 04 februari 2021 om 12:30
judgment
De Yakuza game serie is al jarenlang één van de populairste Japanse game series, zelfs hier in het Westen. Inmiddels zijn er al diverse remakes en remasters verschenen en nu krijgt spin-off Judgment ook een Remaster. Als onderdeel van de remaster zal de game ook uitkomen op Google Stadia.
In de Yakuza games kom je, zoals de titel al doet vermoeden, in aanraking met de Yakuza, ook wel de 'Japanse maffia' genoemd. In een open wereld word je meegevoerd in een spannend verhaal, vol actie waarin je met wapens of je vuisten andere te lijf gaat. Je lost mysteries op, kunt allerlei mini games uitvoeren en de games zijn doordrenkt met typisch Japanse humor. Het bleek een succes formule. Ook op Stadia kunnen we kennis maken met de Yakuza serie. Hieronder vind je de aankondigingstrailer.

Eerste next-gen versie voor Stadia

Na een uitstekend draaiende versie voor Cyberpunk 2077, lijkt het erop dat Stadia nu ook voor het eerst een next-gen versie van een game gaat krijgen. De Judgment remake is namelijk specifiek voor de next-gen consoles en Stadia gemaakt en draait ook op 60 fps. Hiermee voldoet Stadia aan de wensen van veel gamers voor meer 60 fps games. Judgment komt op 23 april uit voor Stadia, de PS5 en Xbox Series X.
Mocht je het grote nieuws gemist hebben, het is eindelijk bekend wanneer FIFA 21 naar Stadia komt. Je kunt hier lezen wanneer we de game mogen verwachten. En ben jij ook zo geïnteresseerd in Crowd Play? Dan kun je hier lezen hoe je zelf Crowd Play kunt gebruiken op YouTube.