Nieuwe game en nieuwe Free Play Days voor Stadia deze week

Nieuws
woensdag, 03 februari 2021 om 8:00
epistory
Het is weer dinsdag geweest en dat betekent dat er weer een nieuwe 'This Week On Stadia' blog post is verschenen. Deze week een rustige week met één nieuwe game en een nieuw Free Play Weekend.
De nieuwe game deze week is Epistory: Typing Chronicles. De game, waarvan wij eerder al melding maakten, komt van ontwikkelaar Fishing Cactus. Het is een RPG met een twist. In de game vecht je namelijk op een unieke manier, met woorden. Door diverse woorden te typen die op het scherm verschijnen, versla je vijanden, vermijd je obstakels en los je puzzels op. Het vervolg, Nanotale Typing Chronicles, komt ook naar Stadia als onderdeel van het Stadia Maker's Program. Fishing Cactus kennen we overigens ook van Ary and the Secret of Seasons, momenteel speelbaar als Stadia Pro game.

Free Play Days voor Farming Simulator 19

En tijdens de Free Play Days van deze week staat Farming Simulator 19 centraal. Je kunt van donderdag tot en met maandag de game dus gratis spelen indien je een Stadia Pro abonnee bent. Ben je toe aan een weekendje casual gamen achter de tv, dan lijkt dit een mooie kans. Farming Simulator 19 was overigens één van de twee eerste Stadia Pro games.