Cyberpunk 2077 is eindelijk gearriveerd, hier is de launch trailer

Nieuws
donderdag, 10 december 2020 om 12:15
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Na lang wachten is Cyberpunk 2077 eindelijk gearriveerd. Liefhebbers konden sinds vannacht aan de slag met de game, zonder updates te hoeven downloaden. Om dat te vieren is een launch trailer verschenen.
In Cyberpunk 2077 neem je in een futuristische Cyberpunk setting de controle over de persoon V. Je kunt het personage zelf vormgeven en de stad Night City verkennen en je mee laten voeren in een verhaal die je alle mooie en minder mooie kanten van het futuristische leven laat zien. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij de game wilt spelen en kan zelfs bepalen hoe je het spel wilt uitspelen. Hieronder vind je de launch trailer.

Problemen rondom launch

De eerste reviews waarschuwden er al voor, maar er zijn genoeg bugs te vinden in Cyberpunk 2077. Daarnaast kennen veel gamers performance problemen met de game, maar op Stadia lijkt het vooralsnog redelijk soepel te draaien. Op de release kende Stadia wel wat connectie problemen, waarschijnlijk door het grote volume aan mensen die de game wilde spelen. Inmiddels zijn alle performance problemen op Stadia verholpen en kan iedereen in volle glorie van de game genieten.
Vanavond vanaf 20:00 uur gaan we met PlayStadia een eerste Let's Play doen van Cyberpunk 2077. Je kunt de stream volgen door naar dit artikel te gaan. Abboneer je dan gelijk op ons PlayStadia Youtube kanaal.