Hitman 3 toont ons gameplay in trailer

Nieuws
woensdag, 09 december 2020 om 10:00
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Nadat we al van Hitman 1 en 2 konden genieten als Stadia Pro games, komt volgende maand het gloednieuwe derde deel, Hitman 3, naar Stadia. Er is nu een gameplay trailer verschenen waarin we warm gemaakt worden.
In de Hitman games speel je als Agent 47. Deze huurmoordenaar moet allerlei doelwitten over de gehele wereld zien te liquideren. Dit kun je op talloze manieren per missie aanpakken, maar het doel is om het zo stijlvol mogelijk te doen. Hitman 3 zet ongetwijfeld deze trend voort en pakt uit met een gameplay trailer waarin ze de toon duidelijk zetten.

Bedoeld om meerdere keren te spelen

De missies in Hitman 3 zijn allemaal bedoeld om meerdere keren te spelen. Zoals de trailer al uitlegt, zijn er meerdere manieren om je doelwitten uit te schakelen. Iedere missie heeft ook zijn eigen uitdagingen waarmee je weer niewe wapens, items of mogelijkheden mee unlocked. Wil je de game echt helemaal uitspelen? Dan ben je er een flinke tijd mee bezig, net als al het geval was in Hitman en Hitman 2. We moeten nog even geduld hebben. Vanaf 20 januari kunnen we met Hitman 3 aan de slag.
Gisteren is bekend geworden dat er deze week acht nieuwe games naar Stadia komen. Voor de details, kun je hier terecht. En donderdagavond gaan we onze eerste livestream lanceren met Cyberpunk 2077. Nieuwsgierig naar de game? Lees hier meer.