Cyberpunk 2077: Night City Wire met nieuwe trailer en gameplay

Nieuws
maandag, 29 juni 2020 om 9:16
845cbada8776001c8209b5ef5a2f26a7
Cyberpunk 2077 kreeg een Night City Wire met een nieuwe trailer, gameplay en screenshots die ons een betere blik geven op CD Projekt Red zijn komende game.

Ontdek Night City

De Night City Wire die CD Projekt Red hield om meer te onthullen over de komende RPG, Cyberpunk 2077, heeft ons meer van de game laten zien in de vorm van een gloednieuwe trailer net als nieuwe gameplay-beelden en screenshots.
The Gig werd onthuld als nieuwste trailer voor de game waarin we ook ons favoriete personage in terugzien, Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves. Er werd geen extra informatie gedeeld die specifiek voor Stadia interessant is, aangezien de release van de game pas later komt op de streamingdienst voor videogames van Google.
Cyberpunk 2077 is een role playing game waar je als speler ongelooflijk veel vrijheid hebt, dat begint al vanaf de customization van je personage en sijpelt door in alle gameplay. CD Projekt Red is bekend van onder meer de The Witcher-games die allemaal geloofd werden en nog steeds bij de betere RPGs in de game-geschiedenis horen. Het enthousiasme voor deze dystopische RPG is dan ook enorm.