Stadia-controller nu voor 62,10 euro met korting te koop

Nieuws
maandag, 29 juni 2020 om 9:45
078175a75ffc3752214a3d55180f90c3
Google geeft momenteel korting voor zijn Stadia-controller in de Google Store. Je kan hem nu kopen voor 62,90 euro in plaats van de volledige 69 euro. Eerder verlaagde Google ook al de prijs van het volledige Premiere Edition-pakket.

Stadia-controller

Google Stadia komt met een bijzondere controller waarmee je alle functies van Googles-platform voor cloud-gaming kan ontgrendelen. Er is bijvoorbeeld een Stadia-knop die je naar het menu brengt, en met de screenshot-knop leg je videoclips en ongelimiteerd afbeeldingen vast. Daarnaast komt de controller met een knop die de Google Assistent tevoorschijn laat komen, dat is je digitale hulpje die je met spraakbediening aan het werk zet.
Je kan de Stadia-controller gebruiken in combinatie met je tv door hem te verbinden met een Chromecast Ultra-stick. Verder werkt hij nu ook draadloos voor wie liever gamet via de Chrome-browser op pc, maar je moet de controller op dit moment nog wel bedraad aansluiten als je op je Android-telefoon wil spelen. Wie met vrienden wil gamen op Stadia kan met twee controllers op één tv spelen via lokale multiplayer. Verder komt ook de Premiere Edition van Stadia alvast standaard een witte controller, maar je kan daarnaast nog extra exemplaren bijbestellen die beschikbaar zijn in de kleuren groen en zwart.

Aanbieding

Wie een tweede Stadia-controller in huis wil halen, kan dat nu tegen een lagere prijs doen. Googles controller voor Stadia is nu voor 62,10 euro te koop in plaats van de volledige prijs van 69 euro. Het is niet bekend of het om een tijdelijke actie gaat of een permanente vermindering van de prijs, maar eerder daalde de vraagprijs voor de Premiere Edition ook al met 30 euro.
Wil je meer weten over onze ervaringen met Google Stadia? Lees dan hier onze review.