Cyberpunk 2077 trailer toont Photo Mode

Nieuws
donderdag, 03 december 2020 om 14:26
3bc0d75263bbaa17f3d3ba0554c6a0ca
CD Projekt Red heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Cyberpunk 2077. In deze trailer laten ze uitgebreid de photo mode van de game zien. De laatste jaren werden photo modes steeds populairder, bijvoorbeeld in games als Horizon Zero Dawn of The Last of Us Part II.
De trailer duur zo'n ruim twee minuten en gaat erg diep in op de feature. De photo mode heeft veel features, waaronder neon filters en punk stikkers, net als een host camera, diepte, poses, en effect opties. Op ieder gewenst tijdstip kan er gebruik worden gemaakt van de mode. Met pose kan bijvoorbeeld de positie van je personage in het shot worden aangepast. 

Gratis Premiere Edition

Eerder maakte Google al bekend dat kopers van Cyberpunk 2077 op Stadia gratis een Premiere Edition mogen ontvangen. Hoe dat in zijn werk gaat kun je hier lezen. De game komt op 10 december uit op Stadia, en verschijnt daarnaast ook op andere platformen als PS4, Xbox One, PC, en is speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Om de Premiere Edition te ontvangen dien je de game wel te kopen voor 18 december, de deal is geldig zo lang de voorraad strekt.