Immortals: Fenyx Rising nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
donderdag, 03 december 2020 om 12:40
immortals 5f5b8d4fe7aee
De actie-adventure game Immortals Fenyx Rising is vanaf nu te koop op Google Stadia. De game bestaat uit een open wereld en die is sterk geïnspireerd door de Griekse mythologie.
Het is dan eindelijk gedaan met wachten. Immortals: Fenyx rising is gearriveerd nadat ontwikkelaar Ubisoft eerder al de kleppers Watch Dogs: Legion en Assassin’s Creed Valhalla heeft losgelaten.De game Immortals is een actie-adventure-titel waarbij je al vanaf het begin toegang krijgt tot een mythische open wereld. Je komt ook puzzels tegen en je breidt je krachten steeds verder uit.
In de game roepen de Griekse goden de hulp in van Fenyx om ze te helpen verlossen van een duistere vloek. Je moet Typhon verlaan, een dodelijke titaan die zijn leger van minotaurussen en andere monsters heeft losgelaten. De goden van Olympus geven je goddelijke krachten en geschenken zodat je het tegen hem kan opnemen.

Immortals: Fenyx Rising kopen

De game is vanaf 3 december beschikbaar voor 69,99 euro, maar er is ook een Gold Edition die 99,99 euro kost. Je krijgt dan ineens een Season Pass die je toegang geeft tot nieuwe avonturen genaamd: ‘A New God’, ‘Myths of Eastern Realms’ en ‘The Lost Gods’. Je ontgrendelt hiermee ook een bonus quest. De Season pass is ook los verkrijgbaar voor 39,99 euro.
Eerder was er ook al een demo verkrijgbaar van de game. Zo kan je meteen ontdekken of het iets voor jou is. Hier ontdek je dan weer meer over de drie uitbreidingen. Ga jij Immortals spelen? Laat het ons weten in de reacties en in de PlayStadia-groep op Facebook.