Cyberpunk deal met gratis Premiere Edition vroegtijdig beëindigd

Nieuws
maandag, 14 december 2020 om 13:00
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Enkele weken geleden maakte Google bekend dat iedereen die Cyberpunk 2077 bestelde voor Stadia in aanmerking zou komen voor een gratis Premiere Edition. De aanbieding sloeg in als een bom maar is nu vroegtijdig beëindigd.
Cyberpunk 2077 is één van de grootste games van dit moment en er is momenteel veel te doen rondom de game. De aanbieding voor een gratis Premiere Edition zou oorspronkelijk tot 17 december gelden maar is inmiddels vroegtijdig beëindigd i.v.m. met "overweldigend succes". Het lijkt er dus op dat de Premiere Editions voor deze aanbieding uitverkocht zijn. Als een grote verrassing komt het niet, want in Canada is de aanbieding al sinds donderdag uitverkocht. Als je voor 01 :00 uur op 14 december je bestelling gedaan hebt, kom je nog in aanmerking.

Cyberpunk 2077 release overschaduwd door bugs en performance problemen

De wereldwijde release van Cyberpunk 2077 is wereldwijd overschaduwd door bugs en performance problemen, met name op de consoles. Op Stadia zijn er gelukkig weinig performance problemen, wat er voor gezorgd heeft dat veel nieuwe gebruikers ervoor gekozen hebben, in combinatie met de Premiere Edition deal, om Stadia te gaan gebruiken. Een fijne samenkomst van omstandigheden voor Google.
Zaterdag heeft deel twee van onze Cyberpunk 2077 livestream plaatsgevonden met Drei Kiekens. Je kunt hem hier terugkijken. En vergeet onze Into The Breach review niet te lezen. Dat kun je hier doen.