Disco Elysium: The Final Cut komt naar Stadia

Disco Elysium: The Final Cut komt naar Stadia

Er is weer een nieuwe game bevestigd voor Google Stadia. Dit keer is het Disco Elysium: The Final Cut.

Vorige week hebben de Game Awards plaatsgevonden waar een aantal aankondigingen plaats vonden. Bijvoorbeeld de aankondiging van Tchia. Een andere aankondiging die nog bij de Game Awards hoorde is een Final Cut van Disco Elysium. En de game komt ook naar Stadia. De Final Cut lijkt te zinspelen op een versie waar alle extra content die uitgekomen is na de release gebundeld is in één versie. Hieronder vind je een trailer van de game.

Unieke isometrische RPG

Disco Elysium is een game die veel lof gekregen heeft van critici. Het is een isometrische RPG in een futuristische setting, waar je als detective allerlei mysteries moet zien op te lossen. Het gooien van dobbelstenen, en dus skill checks, spelen een belangrijke rol. Daarnaast kun je het personage wat je bestuurt met allerlei skills customizen en zo je eigen speelstijl ontwikkelen. De game moet in maart 2021 ook op Stadia verschijnen.

Helaas was er gisteren ook slecht nieuws te melden. Discjammers 2 is uitgesteld naar volgend jaar. Lees hier de details. En mis onze nieuwe review van Into The Breach niet. Je kunt deze hier lezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer