De eerste locatie voor Hitman 3 is getoond

Nieuws
dinsdag, 24 november 2020 om 17:15
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
In januari komt Hitman 3 uit, onder andere voor Stadia. In de Hitman games doe je altijd veel verschillende locaties aan, de één mooier dan de ander. De eerste locatie voor Hitman 3 is nu bekend gemaakt.
Nadat we in september aan de slag konden met Hitman, tevens een uitstekende Stadia Pro game, en Hitman 2, staat Hitman 3 ook alweer voor de deur. In januari komt de game namelijk uit voor alle platformen. De game heeft een enorme grafische upgrade gekregen, waar de ontwikkelaar graag even met ons over praat in een nieuwe trailer. Daarnaast doen ze gelijk de eerste locatie uit de doeken, namelijk de stad Chongqing. Dit is een stad die zich in China bevindt. In de Hitman games speel je als de huurmoordenaar Agent 47. In allerlei locaties krijg je de opdracht om één of meerdere doelwitten uit te schakelen. Het brengt hem naar alle continenten van de wereld. Hieronder vind je het voorproefje.

Altijd een hoge replay waarde

Het klinkt als een simpel concept. Je gaat naar een stad, wat uiteindelijk een heel groot level is, en je doel is om een tegenstander uit te schakelen. Dat is het. Maar elk level heeft talloze uitdagingen en meerdere manier om je doel te bereiken. Je kunt als een gek met een machine geweer naar binnen stormen, maar dit garandeert geen succes en is ook zeker niet het doel. De bedoeling is om het zo subtiel mogelijk te doen en ongezien je doelwit uit te schakelen. Dat is de specialiteit van Agent 47. Dit leidt er toe dat elke missie op honderden verschillende manieren uitgespeeld kan worden en is ook de reden waarom de Hitman games zo ontzettend populair zijn. We moeten nog iets minder dan twee maanden geduld hebben voor we met de game aan de slag kunnen. De release staat gepland voor 20 januari.
Inmiddels heeft Marvel's Avengers alweer een nieuwe update gekregen. Ben je een regelmatige speler? Check dan hier de nieuwe update. En El Hijo: A Wild West Tale heeft ook een release date gekregen. Check hier wanneer we met de game aan de slag kunnen.