Launch trailer Football Manager 2021 bevestigt Stadia release

Nieuws
dinsdag, 24 november 2020 om 17:00
FM21
Er waren al vorige week al meerdere aanwijzingen dat Football Manager 2021 naar Stadia zou komen. Maar door het ontbreken van informatie en een officiële bevestiging, bleef het toch onzeker. Nu is de bevestiging er alsnog.
De bevestiging komt in vorm van een launch trailer. De game komt vandaag uit op de PC en heeft dus een launch trailer gekregen. Aan het einde van de launch trailer, die eigenlijk niet veel voorstelt, zien we Stadia samen met de Nintendo Switch vermeld. Er staat "Nintendo Switch and Google Stadia are coming soon", wat dus betekent dat de game ook echt komt. Voor de voetbalfanaten onder ons goed nieuws, zeker aangezien FIFA nog even op zich laat wachten. Een release date is er helaas nog niet, maar de game is wel al gerate op ESRB en USK. Vorig jaar werd Football Manager 2020 ook een aantal dagen na de release op de PC vrijgegeven. Misschien leren we vandaag wel meer in de "This Week on Stadia Blog Post"

Bugs Football Manager 2020 de oorzaak?

Football Manager 2020 was één van de eerste games op Stadia en zorgde er ook voor dat je de game eindelijk voor het eerst in volle glorie op smartphones kon spelen. Voorheen kon dit alleen met een aparte versie waarin minder features zaten. Toch was niet alles rozengeur en maneschijn. In Football Manager 2020 zit tot op de dag van vandaag een gigantische bug die save games corrupt kan maken, als je met alle leagues over de wereld aan speelt. Google en Sports Interactive zijn er niet uitgekomen. Mogelijk is dit de reden van vertraging, om hier een definitieve oplossing voor te implementeren.
Gisteren werd bekend dat er meer vechters onderweg zijn naar WWE2K Battlegrounds. Kijk hier wie zich bij de game gaat voegen. En heb je onze review van Assassins Creed Valhalla al gelezen? Zo nee, klik hier om onze indruk te lezen.