Toekomstplannen voor Ghost Recon: Breakpoint toegelicht

Nieuws
woensdag, 28 oktober 2020 om 8:00
960x540 Header WhatsnextforGRB
Ghost Recon: Breakpoint is inmiddels al meer dan een jaar geleden gereleased op andere platformen, terwijl de Stadia versie sinds december 2019 beschikbaar was. Na diverse content updates geeft de ontwikkelaar aan dat ze nog lang niet klaar zijn.
Alle content die inmiddels uitgekomen is behoort tot de Year 1 Pass. Dit is de season pass die bij de Gold Edition van de game zat en los te koop was. Enkele weken geleden konden we nog aan de slag met de laatste update, Red Patriot. Het totaal aantal updates bedraagt tien stuks in één jaar, wat een indrukwekkend aantal is aangezien de launch niet vlekkeloos verliep. Er was veel kritiek op de performance en de microtransactions. Maar inmiddels heeft Ubisoft de rug gerecht. Op het Ubisoft blog laat de ontwikkelaar weten dat er meer komt.

Niet het laatste

Hier wordt uitgelegd dat er nog minstens twee updates gepland zijn, maar deze vooralsnog ook niet de laatsten zullen zijn. De eerste update, versie 3.0.3, zal voornamelijk de spelervaring verbeteren en nieuwe features introduceren. Deze moet de komende weken al beschikbaar komen. Meer info volgt later. De tweede update gaat een gratis content update zijn met een crossover event. Wat voor crossover weten we nog niet, maar in de vorige game in de serie maakte 'Predator' al zijn opwachting en ook Tom Clancy. Deze update staat voor begin volgend jaar gepland.
Er is ook nieuwe gameplay getoond voor het vorige week aangekondigde Hello Engineer. De trailer vind je hier. Mis daarnaast niet de story trailer voor Destiny 2: Beyond Light. De uitbreiding moet volgende maand uit komen. Hier vind je meer info.