De tweede add-on voor Immortals: Fenyx Rising komt eraan

Nieuws
zondag, 14 maart 2021 om 9:00
immortals
Nog voordat Immortals: Fenyx Rising, de nieuwste Ubisoft topper, uitkwam, werd al duidelijk dat er minstens drie add-ons voor de game zouden komen. De tweede is inmiddels onderweg en arriveert eind deze maand.
De tweede add-on neemt ons niet mee terug naar het territorium van de Griekse Goden, maar naar het Verre Oosten. We zullen met allerlei goden te maken krijgen uit de Chinese mythologie. De add-on heet dan ook 'Myths of the Eastern Realm' en op 25 maart mogen we al met de add-on aan de slag. Zo leren we via de Twitter pagina van de game, zoals hier onder te zien. Het opmerkelijke is dat we niet verder spelen als Fenyx, maar als een compleet nieuw personage. We gaan dus een volledig nieuw hoofdstuk tegemoet en het lijkt er dus op dat het niet alleen een herhaling van zetten wordt, maar daadwerkelijk een frisse wind.

Nog een derde personage

We weten ook al dat de derde add-on wederom een nieuw personage zal introduceren. In de derde add-on, die later dit jaar gepland staat, gaan we terug naar de wereld van de Griekse goden maar wederom met een nieuwe personage. Niet alleen dat, want ook de gameplay zal flink anders zijn. In plaats van een third person action adventure, krijgen we een top down actie game voorgeschoteld. Een bijzonder interessante zet van Ubisoft.
Een andere grote Ubisoft game, Watch Dogs Legion, heeft inmiddels een update gekregen waarin de online mogelijkheden eindelijk beschikbaar zijn. Check hier de trailer. En mis ook zeker onze laatste review van Journey To The Savage Planet niet. Deze kun je hier lezen.