The Crew 2 begint aan het tweede seizoen

Nieuws
maandag, 15 maart 2021 om 12:00
crew2 5f5b830ee012d
The Crew 2 is een aantal jaren uit, maar sinds vorig jaar is de ontwikkelaar begonnen met een 'Seasons' model voor het uitbrengen van nieuwe content. Het eerste seizoen is inmiddels voorbij en vanaf woensdag kunnen we aan de slag met seizoen 2.
In het eerste seizoen was je nog onderdeel van een film crew en moest je de meest bizarre stunts uit de hoge hoed toveren voor een spectaculaire TV show. Seizoen 2 gooit het over een hele andere boeg. Je bent namelijk lid van 'The Agency' en moet de plannen van een mysterieuze vijand 'The Shadow' zien te dwarsbomen. Hij wil de stad waar het seizoen zich afspeelt vernietigen. Ook dit seizoen bevat weer twee delen en met de eerste kunnen we dus woensdag aan de slag. Zie hieronder de trailer.

Focus op live service games

Ubisoft heeft inmiddels meerdere games die al jaren meegaan en continue van nieuwe content voorzien worden. Naast The Crew 2 wordt er bijvoorbeeld ook veel aandacht besteed aan The Division 2, Ghost Recon: Breakpoint, Assassin's Creed Valhalla en Immortals: Fenyx Rising om maar wat te noemen. De strategie van Ubisoft lijkt voortaan ook steeds meer op het live service aspect te liggen. Ubisoft is ook druk bezig met een Star Wars game. Het lijkt voor de hand liggend dat ook deze een Live Service model volgt.
Wat Immortals: Fenyx Rising betreft, werd vorige week duidelijk wanneer de nieuwe add-on verschijnt. Je kunt hier lezen wanneer we deze mogen verwachten. En de nieuwe AAA game Outriders heeft vlak voor de release een nieuwe animatie trailer gekregen. Je vindt deze hier.