Dead by Daylight-dlc Tome VII: FORSAKEN is nu uit

Nieuws
woensdag, 12 mei 2021 om 8:31
deadbydaylight
Dead by Daylight is vorige week voorzien van nieuwe DLC, namelijk Tome VII: Forsaken. The Archives onthullen nieuwe verhalen in het Dead by Daylight-universum, zoals onder andere een inkijkje in het verleden van William ‘Bill’ Overbeck, bekend van Left 4 Dead.

William Overbecks herinneringen

Je zal ook zien waartoe de Auris in staat is: het is een apparaat waarmee je de herinneringen kunt lezen van mensen die The Fog in zijn gegaan. Je krijgt via de Auris en de Observer toegang tot allerlei uitdagingen die je moet voltooien. Zo leer je meer over de samenhang van de herinneringen en de rol van William Overbeck binnen de Entity’s Realm. Daarnaast komen ook de herinneringen van Adiris van The Plague voorbij.
Left 4 Dead 4-personage William ‘Bill’ Overbeck maakte zijn opwachting in Dead by Daylight in 2017. Het spel is sowieso niet vies van een crossover hier en daar. In maart zagen we nog een heel K-pop-thema vormen binnen het universum van Dead by Daylight. Nu is er weer een nieuw verhaal met Bill, dat zeker niet het laatste zal zijn voor dit spel.

Dead by Daylight

In Dead By Daylight is het de bedoeling om de horror van een aanvaller te weerstaan om uiteindelijk een ronde te kunnen overleven.
De update is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC.