Roadmap voor mei content getoond in trailer voor Hitman 3

Nieuws
dinsdag, 11 mei 2021 om 12:30
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Hitman 3 is sinds januari dit jaar beschikbaar. Er is al veel nieuwe content beschikbaar gemaakt, waardoor spelers sinds de launch genoeg te doen hebben in de game. Nu is de roadmap van mei met ons gedeeld in een trailer.
Hitman 3 is een game die eigenlijk op zichzelf al veel replaywaarde heeft. Er zijn meerdere maps met missies, die ieder op verschillende manieren voltooid kunnen worden. Met de nieuwe content wordt hier telkens meer variatie in aangebracht. Soms in de vorm van gratis content, maar de aankomende maand is alleen content beschikbaar indien je de "Seven Deadly Sins" add-on content aangeschaft hebt of deze content los koopt. Dit keer betreft het deel twee, de "Season of Pride". Je kunt in onderstaande trailer de nieuwe content checken.

Veel contracts en Escalations

Naast Act 2 van The Seven Deadly Sins content, komen er ook veel nieuwe Contracts en Escalations bij. Dit zijn variaties van de bestaande levels die nieuwe doelstellingen meegeven om het spel gevarieerd te houden. Hieronder vind je een overzicht welke nieuwe content de komende weken komt:
  • Act 2: Pride / Seven Deadly Sins DLC
  • The Sebastian Principle / Tutorial Escalation
  • The Pasqual Consortium / Escalation
  • The Iconoclast (Mendoza) / Elusive Target
  • Spawn On Me / Featured Contracts
  • The Black Hat (Paris) / Elusive Target
  • Hitman Community / Featured Contracts
Daarnaast wordt ook de map Parijs gratis beschikbaar gesteld voor iedereen. Ben je dus benieuwd naar de Hitman games? Probeer deze dan gewoon eens uit!
Er is weer een hint verschenen dat GTA V misschien naar Stadia komt. Je leest hier waar deze vandaan komt. En de volgende Battle Royale is in aantocht voor Stadia, je leest hier welke game dat is.