Dead by Daylight krijgt veel nieuwe content inclusief Halloween

Nieuws
donderdag, 22 oktober 2020 om 12:30
deadbydaylight
Oktober is de maand van Halloween. Waar het vroeger vooral in de Verenigde Staten gevierd werd, wordt het tegenwoordig op meer plekken in de wereld gevierd. Daarnaast maken veel games gebruik van de gelegenheid om Halloween gerelateerde content en events aan te bieden.
In dat rijtje games kan Dead By Daylight natuurlijk niet missen. De game lijkt gemaakt voor Halloween, aangezien het een horror spel is met veel klassieke personages. Er is nu een specifiek Halloween event beschikbaar, nieuwe skins zijn tijdelijk te behalen en er komt een nieuwe premium pass naar de game. Hieronder vind je de trailers.

Halloween is gearriveerd

Te beginnen met het 'Eternal Blight' event. Dit Halloween gerelateerde event loopt van 21 oktober tot en met 4 november waarin de maps van de game een Halloween sfeertje krijgen. Daarnaast zijn er 'Pustula Flowers' te vinden die Halloween items bevatten zowel van de afgelopen jaren als nieuwe items die dit jaar toegevoegd zijn. Het sluit ook de 'Hallowed Blight' verhaallijn af waar in 2018 mee begonnen is.
In de tweede trailer hierboven kun je ook zien welke legendary skins er te behalen zijn. Je kunt ze kopen in de in-game store met in-game credits of echt geld.

Nieuwe content om vrij te spelen

Een andere update is de 'Unleashed Rift'. Je kan hiermee meer dan 60 cosmetics vrij spelen voor de game. Dit doe je door de Unleashed Track vrij te spelen. Dit werkt net als Battle Passes in andere live service games, waarbij hoe meer je speelt, hoe hoger je level stijgt en hoe beter de rewards worden. Er is een Free Track, maar om alle cosmetics vrij te kunnen spelen moet je de betaalde Premium track kopen. Deze content is nu beschikbaar.
Gisteren werd ook bekend gemaakt dat de survivalgame ARK: Survival Evolved volgend jaar naar Stadia Pro komt. Wat heeft vandaag voor ons in petto? En eergisteren werd de releasedatum van Star Wars Jedi: Fallen Order op Stadia bekendgemaakt. Mis deze niet