Stadia App heeft vanaf nu notificaties op Android en iOS

Nieuws
donderdag, 22 oktober 2020 om 12:15
ab4029960b376496929c81f79eb4c5d2
De Stadia app wordt regelmatig verbeterd en aangevuld met nieuwe features. Vaak gebeurt dit onder de radar en zijn de features ineens beschikbaar. Dat is nu ook het geval met notificaties.
De website 9to5Google weet ons te vertellen dat ze beschikbaar zijn en misschien heb je ze zelf ook al gevonden. Voor de trouwe volgers van PlayStadia is het geen grote verassing. In een analyse van de eerdere Stadia APK's zijn in de broncode al verwijzingen gevonden naar notificaties en nu lijken deze geactiveerd te zijn. Het is nu dus mogelijk om notificaties te krijgen op je smartphone wanneer er bepaalde gebeurtenissen zijn op Stadia.

Personaliseer naar wens

Er zijn verschillende categorieën notificaties in de app te vinden. Zo kun je een berichtje krijgen als er nieuwe Stadia Pro games te claimen zijn. Maar ook als je een nieuwe friend request krijgt of een uitnodiging van een vriend om deel te nemen aan een game. Deze zijn allen afzonderlijk van elkaar aan of uit te zetten. De notificatie voor nieuwe Stadia Pro games staat standaard uit terwijl de overige twee opties standaard aan staan.
Gisteren werd ook bekend dat Orcs Must Die 3! een uitbreiding krijgt met veel nieuwe content. Lees hier de details. En ook Doom Eternal heeft nieuwe content gekregen, namelijk de "Ancient Gods" DLC. Lees hier meer.