Young Souls aangekondigd als First on Stadia game

Nieuws
donderdag, 22 oktober 2020 om 19:38
YoungSouls thumb
Vandaag is de derde dag van de 'Good Days' Stadia aankondigingen. De afgelopen dagen werden meerdere nieuwe games aangekondigd en vandaag is niet anders. We worden vandaag verrast met onder andere de RPG Young Souls.
In deze 2D indie RPG speel je als twee jongeren die op een zoektocht raken om een dierbare te redden. Het belooft een typische dungeon crawler te worden, waarbij geen turn based combat maar real time combat centraal staat. Je kunt als je alleen speelt switchen tussen twee karakters. Maar nog beter is om de game samen met een vriend co-op te spelen. Hieronder vind je een trailer voor een indruk van de game.

Eerst op Stadia

We zien het de laatste tijd vaker. Indie games die eerst op Stadia releasen en vervolgens later op andere platformen. Google trekt veel uit de kast om zoveel mogelijk nieuwe gebruikers naar Stadia te krijgen. Young Souls is de volgende in de rij. De game moet in 2021 naar Stadia komen.
Vandaag zijn ook notificaties beschikbaar gekomen in de Stadia App. Voor de details klik je hier. En één van de aankondigingen van gisteren was de strategie game Humankind voor Stadia. Deze heeft tijdelijk een demo gekregen. Lees hier meer.