Destiny 2 is de eerste Free To Play titel op Stadia

Nieuws
donderdag, 19 november 2020 om 18:00
beyondlight 5f7ed3a84e141
Diverse populaire Free To Play titels zijn voorlopig nog afwezig op Stadia, terwijl deze zeer gewenst zijn door de community. Destiny 2 is wel al beschikbaar vanaf het begin voor alle Stadia Pro leden, terwijl de game op andere platformen sinds een aantal maanden volledig Free To Play is. Daar komt nu verandering in.
Niet geheel toevallig is het vandaag de eerste verjaardag van Stadia en er is nogal wat nieuws. Ten eerste is vanaf vandaag Destiny 2 volledig gratis te spelen op Stadia, ongeacht of je Stadia Pro hebt of niet. Letterlijk iedereen kan Destiny 2: Beyond Light vanaf nu spelen. De barrière om met je vrienden te spelen is dus volledig weg. Geen gedoe meer over dezelfde console hebben of allemaal een geschikte gaming PC hebben. Als je een smartphone, Chromecast Ultra of apparaat met Chrome Browser hebt, kun je lekker meedoen.  Je kunt deze link sturen naar je vrienden en ze doen gelijk mee.

Opent dit de weg voor meer Free To Play?

De vraag is nu even, betekent dit dat er meer onderweg is? Die kans is zeker aanwezig. Eerder vandaag melden we al een opmerkelijk nieuwtje dat Hyper Scape mogelijk onderweg is naar Stadia. EA heeft nog twee onaangekondigde titels die naar Stadia komen, mogelijk dus Apex Legends? En de ontwikkelaars van War Thunder heeft in het verleden al aangegeven groot fan te zijn van cloud gaming en graag naar Stadia te komen, maar dat dit niet mogelijk was omdat Free To Play games niet konden. Uiteindelijk is het allemaal speculatie uiteraard, maar kansen zijn er zeker! Hopelijk hoeven we niet heel lang op het verlossende antwoord te wachten.
Eerder vandaag lieten we ook weten dat er meer hints zijn voor een release van Football Manager 2021 op Stadia. Lees hier de details. En klik dan meteen ook even hier voor de nieuwste gameplay beelden van Phogs!