Football Manager 2021 lijkt ook onderweg naar Stadia

Football Manager 2021 lijkt ook onderweg naar Stadia

Van alle sports games is voetbal op Stadia vertegenwoordigd door Football Manager in plaats van FIFA. Het was even onzeker of de game ook naar Stadia komt, maar nu lijkt het er toch op.

De Football Manager serie is in tegenstelling tot FIFA en PES geen spel waar je je spelers of team zelf bestuurt. Zoals de naam doet vermoeden ben je een coach of manager van een club, waarbij je ieder aspect van voetbal kunt managen. Het is een game die niet voor iedereen is, maar voor diegenen die er wel van houden betekent het vaak honderden uren spelplezier. Het was lange tijd onzeker of Football Manager 2021 wél of niet naar Stadia komt. De bevestiging bleef maar uit, terwijl de game over 1,5 week al moet uitkomen. Een oplettende reddit gebruiker vond op de website nu plots het Stadia logo, zie hieronder.

Football Manager 2021 lijkt ook onderweg naar Stadia

Waarom die twijfel?

Je zou eigenlijk bijna kunnen voorspellen dat de nieuwe versie wel op Stadia komt, omdat Football Manager 2020 één van de eerste Stadia games was. Daarnaast heeft iedere game die onderdeel van een serie was een day1 release van de nieuwste uitgave gekregen. Denk bijvoorbeeld aan NBA 2k en Just Dance. De twijfel ontstond omdat er een grote save game bug was in de vorige versie, waarop de ontwikkelaar stuk gelopen is en er niet uitgekomen is met Google. Hierdoor hebben veel spelers hun geld teruggevraagd. Nadat vervolgens diverse game media automatisch melden dat Football Manager 2021 naar Stadia zou komen, kon de directeur van Sports Interactive dit niet bevestigen en alleen maar aangeven dat de details nog niet rond waren en het nog niet zeker was. Terwijl er wel een Xbox versie, voor het eerst, aangekondigd werd. Na radio stilte verscheen nu plots het Stadia logo op de site. Een officiële bevestiging hebben we vooralsnog niet, maar dit komt in de buurt.

Heb je onze Watch Dogs: Legion review al gelezen? Klik hier als je benieuwd bent naar onze mening van de game. En van de co-op game Phogs! zijn nieuwe beelden vrijgekomen. Klik hier om ze te bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer