Dungeons & Dragons: Dark Alliance de eerste dag op Xbox Game Pass

Dungeons & Dragons: Dark Alliance de eerste dag op Xbox Game Pass

Microsoft is de laatste tijd enorm aan het investeren in Xbox Gamepass, de abonnementsdienst waarbij je voor een vast bedrag per maand een catalogus aan games kunt spelen. Binnenkort komt er weer een grote game vanaf dag 1 beschikbaar op de abonnementsdienst.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Nog niet zo heel lang geleden werd de Dungeons & Dragons-game Dark Alliance aangekondigd. Deze opvolger van de klassieker uit de 00's brengt vernieuwingen met zich mee om een nieuwe moderne actie-RPG in het D&D-universum te creëren. En nu heeft Microsoft aangekondigd dat de game vanaf dag één op Xbox Game Pass beschikbaar zal zijn, en dus waarschijnlijk ook via xCloud speelbaar zal zijn. De game staat gepland voor 22 juni en vanaf dat moment kunnen we er dus meteen mee aan de slag. De game bevat ook crossplay tussen de consoles en PC. Hieronder vind je de aankondigingstrailer van de game.

Enorme investeringen in Xbox Gamepass

Het antwoord van Microsoft op de cloudgamingrace, lijkt Microsoft te geven met Xbox Game Pass. Onderdeel van dit abonnement is namelijk xCloud, waarmee je een groot deel van de catalogus op je smartphone of tablet kunt spelen. Daarnaast wordt er voor later dit jaar gewerkt aan een manier om ook via andere apparaten games te streamen. Om dit allemaal meer kracht bij te geven, investeert Microsoft enorm in Game Pass door meerdere games vanaf dag één beschikbaar te maken met de abonnementsdienst. Eerder deden ze dit bijvoorbeeld al met Outriders.

GeForce Now heeft ook weer nieuwe games toegevoegd, welke je hier kunt vinden. Stadia krijgt binnenkort twee populaire Ubisoft-games in diens catalogus. Je vindt ze hier.

Lees meer over:
Xbox Game Pass

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer