Deze week nieuw op GeForce NOW: Humankind en meer

Deze week nieuw op GeForce NOW: Humankind en meer

Nvidia is enthousiast aan de slag met GeForce NOW. Er zijn in twee weken tijd maar liefst 26 nieuwe games toegevoegd, maar deze week zijn daar nog even tien titels bijgekomen: Humankind, Overcooked! 2, Roguebook, Panzer Corps 2, Pathway, Supraland, Sword and Fairy, Sword and Fairy 2, The Universim en World of Warships.

Humankind in gesloten bèta

Van Humankind is het niet de volledige game. Dat komt omdat dit spel nog in zijn gesloten bèta zit. Als je deze dus speelt via GeForce NOW, dan kun je ervan uit gaan dat het spel nog niet optimaal draait. 17 augustus komt daar waarschijnlijk verandering in, want dan is het spel officieel uit. Echter loopt de gesloten bèta nog maar tot en met 21 juni, dus vanaf maandag of dinsdag is het over en uit met de pret.

De Epic Games Store-versie van Overcooked! 2 is ook uit op GeForce NOW. Deze co-opgame -die je relatie enorm op scherp kan zetten- staat sowieso tot en met 24 juni gratis in de Epic Games Store. In het spel ben je allebei een kok en er moeten gerechten worden gemaakt. Voor een hamburger moet je zorgen dat je het vlees snijdt en in de pan bakt. Haal je je burger niet op tijd uit die pan, dan vat je fornuis vlam en moet je zoeken naar de blusser.

Dat kost de nodige tijd, terwijl andere restaurantgasten ook wat willen. Klinkt niet zo gezellig, maar over het algemeen is het vooral heel grappig met hilarische animaties en domme momenten. Zeker in de smalle keukens waarin je niet langs elkaar kunt, is het af en toe echt even goed tegen elkaar tekeer gaan. Pluspunt: je kunt Overcooked ook alleen spelen.

Guardians of the Galaxy

Tot slot is er ook een nieuwe game getoond die naar Nvidia GeForce NOW komt, namelijk Marvel’s Guardians of the Galaxy. Deze game van Eidos Montreal verschijnt op 26 oktober en komt dan ook meteen uit op de streamingdienst van Nvidia.

Lees meer over:
Humankind

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer