Giancarlo Esposito is imposant in Far Cry 6-trailer

Giancarlo Esposito is imposant in Far Cry 6-trailer

Tijdens E3 heeft Ubisoft meer getoond van Far Cry 6 en daarin maakte vooral de slechterik van het stuk indruk. In de game heet hij Antón Castillo, maar hij wordt vertolkt door Breaking Bad-ster Giancarlo Esposito. Bovendien is er nieuwe DLC aangekondigd, die eerder al was gelekt. Het gaat om DLC waarbij je niet aan de kant staat van de goeden, maar juist van de schurken.

Far Cry 6

Maak je op om in de schoenen te stappen van de gevaarlijke Vaas uit Far Cry 3, Pagan uit Far Cry 4 of Joseph uit Far Cry 5, want deze drie badguys komen in de vorm van DLC naar Far Cry 6. Far Cry 6 moet nog uitkomen. Hierin neem je het op tegen Castillo, die samen met zijn zoon het land regeert. Dat doet hij niet bepaald vredelievend, precies zoals een dictator betaamt.

Jij speelt in Far Cry 6 de guerrillastrijder Dani Rojas, die in de jungle, maar ook op de stranden en in de drukke straten van hoofdstad Esperanza probeert de vrijheid van de burgers terug te winnen. Ook niet op de meest vredelievende manier.

Giancarlo Esposito is Antón Castillo

Er is eerder al een trailer verschenen waarin we meer te weten kwamen over Dani, dus Ubisoft vond het nu tijd om al het kwaad uit de doeken te doen. Niet alleen door de trailer te tonen met die schurken-DLC, maar ook door een nieuwe Far Cry 6-trailer te tonen waarin we vooral veel zien van Antón Castillo. Castillo regeert het fictieve eiland Yara en gaat daarbij zeer arrogant te werk.

De Far Cry-franchise weet altijd de meest sadistische, onaangename vijanden voort te brengen en deze trailer lijkt een belofte te zijn dat dat ook bij het zesde deel Far Cry het geval is.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober op Stadia, Luna, Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Lees meer over:
Far Cry

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer