Nieuwe vechters treden aan voor Mortal Kombat 11

Nieuws
zondag, 11 oktober 2020 om 8:00
b2cf25ef7e29f82a22ab47bb90839cdc
Mortal Kombat 11 is één van de games die sinds het uurste uur op Stadia te spelen is. De goede port was een mooi voorbeeld van hoe Stadia werkte, aangezien input lag een cruciale rol speelt in online matches. De game wordt nog steeds regelmatig voorzien van content updates en de volgende komt eraan.
In Kombat Pack 2 treden er drie nieuwe vechters aan in Mortal Kombat 11. De eerste is Rain, een half god die het weer kan beheersen en dan met name regen en bliksem. De tweede is Mileena, een genetisch experiment van Shang Tsung. En de laatste is John Rambo. Dit is.. Ja, dat hoef ik niet te vertellen toch? Dit brengt het totaal aantal vechters op 37. In onderstaande trailer worden ze voorgesteld. Zorg wel even dat je kinderen niet in de buurt zijn.

Cross-play, maar niet voor Stadia

In November komt er ook een update waarin cross-play aangezet wordt voor de consoles. Helaas valt Stadia samen met de PC en Switch buiten de boot. Dit terwijl Stadia juist het platform is wat er het meest bij gebaat is. De deur zit niet volledig dicht gelukkig, in de FAQ op de officiële website is te lezen dat het 'at this time' niet gaat gebeuren. Wie weet in de toekomst.
Heb je de eerste gameplay van de aankomende game Cake Bash al gezien? Je kunt deze hier zien. En er is weer een nieuwe ESRB rating gevonden van een nieuwe game, Cosmic Star Heroine, hier vind je meer info.