Immortals: Fenyx Rising krijgt Performance Mode

Nieuws
maandag, 14 december 2020 om 13:20
immortals 5f5b8d4fe7aee
Er is een nieuwe update uitgekomen voor Immortals: Fenyx Rising. Naast wat interessante toevoegingen, is er ook een Performance Mode toegevoegd voor Stadia.
Naast wat performance verbeteringen en stabiliteits fixes, voegt de update ook wat interessante nieuwe features toe. Je kunt nu bijvoorbeeld upgrade items uit Hermes's shop kopen en krijgt betere feedback tijdens de race. Maar de grootste toevoeging voor Stadia is de Performance Mode. Je kunt nu kiezen tussen Performance of Quality Mode. Met Performance mode draait de game op 60 fps ten koste van 4K kwaliteit terwijl Quality Mode de focus legt op 4K resolutie ten koste van FPS. Je kunt zelf bepalen welke Mode je voorkeur heeft.

Bedolven tussen andere games

Immortals: Fenyx Rising is in december eindelijk uitgekomen, nadat we al meerdere malen met de gratis demo aan de slag konden gaan. In november en december wemelde het van de games die uitkwamen, waaronder Cyberpunk 2077, waardoor Immortals: Fenyx Rising een beetje bedolven lijkt onder de andere game. Toch kende de game positieve geluiden van gamers en critici, dus het is zeker een game om niet te vergeten. De volledige update notes kun je hier vinden.
Windjammers 2 heeft helaas uitstel gekregen. Benieuwd wanneer de game nu verschijnt? Je leest het hier. En Zombie Army 4 heeft nieuwe content gekregen. Je kunt hier meer lezen en een video zien.