Dit is de contentroadmap van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint voor 2021

Nieuws
zondag, 11 april 2021 om 14:03
ghostreconbreakpointvrouw
Er komt in 2021 allerlei gratis content naar Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Ubisoft heeft bekendgemaakt wat je kunt verwachten door een content roadmap te maken voor het populaire spel. Het gaat om twee contentdrops: Teammate Experience en Operation ???.

Teammate Experience

De eerste update is de Teammate Experience-update, waarin Ubisoft voortborduurt op de introductie van de AI-collega’s in het spel. Deze kunstmatige intelligentie-personages worden beter gemaakt door deze update, waardoor ze meer kunnen. Je ervaring met je squad moet beter worden en dat doet Ubisoft onder andere door nieuwe XP-progressie te tonen en nieuwe passieve vaardigheden te ontgrendelen. Er komt ook een missielog waardoor je kunt experimenteren met wat je kunstmatige intelligentie-team allemaal kan doen. Deze update verschijnt aan het einde van de lente, dus eind mei/begin juni.

Operation ???

Operation ??? heet niet officieel zo, maar de operatie is strikt vertrouwelijk, waardoor de Ghosts nog niet de volledige toegang hebben tot deze informatie. Kortom, later dit jaar horen we er meer over. Het is volgens Ubisoft een van de grootste missies tot nu toe en hij wordt verwacht in de herfst. We hopen natuurlijk dat daarin cameo’s voorkomen van personages uit andere games, maar ook daarover houdt Ubisoft de lippen nog stijf op elkaar.
Nieuwsgierig of deze game de moeite waard is? Onze collega’s van IGN Benelux hebben het spel gerecenseerd: “Het is bijzonder dat Breakpoint ondanks de enorme berg aan glitches en problemen toch lang leuk blijft om te spelen. Als je het met vrienden speelt en missies goed coordineert, dan zie je wat de potentie van Breakpoint is. Het verhaal is beter opgezet dan in Wildlands, de wereld is enorm en het spel heeft een hoop content om te doorlopen.” Er zaten zeker aan het begin nog veel bugs in, maar inmiddels heeft Ubisoft hard gewerkt om die glad te strijken.