Ghost Recon: Breakpoint krijgt dit jaar meer content

Nieuws
door Jerry Frederikmaandag, 01 maart 2021 om 12:15
breakpoint 5f5b60e1ec71c
Ghost Recon: Breakpoint is inmiddels al ruim anderhalf jaar te spelen en is ook beschikbaar op Stadia. Na een slecht begin kreeg de game flink wat content updates en Ubisoft heeft aangegeven dat er nog meer onderweg is.
Dat laat de ontwikkelaar weten in een Twitterbericht waarin spelers verder worden bedankt voor hun steun en feedback. Ze zullen daarom naar de feedback blijven luisteren. In Ghost Recon: Breakpoint zijn al meerdere features toegevoegd op basis van feedback die ze van spelers gekregen hebben. Bijvoorbeeld de AI teamgenoten die eerst ontbraken, het verwijderen van microtransactions en toevoegen van nieuwe game modi. Dankzij deze acties heeft Ghost Recon: Breakpoint zich herpakt na een valse start.

Verrassingen in petto

Welke nieuwe content we mogen verwachten is niet duidelijk en wordt ook niet geteased. Het blijft dus een verrassing wat Ubisoft voor ons in petto heeft. Wel weten we dat het voor een groot deel op basis van feedback van spelers zal zijn. Daarnaast kunnen er ook nog cameo's komen uit andere franchises zoals al eerder gedaan is. Als er meer informatie is, laten we jullie dit uiteraard weten.
Afgelopen vrijdag kwam Hellpoint beschikbaar op Stadia. Je kunt de game nu kopen. De launch trailer kun je hier vinden. En goed nieuws voor Destiny 2 spelers. Crossplay komt er aan volgens Bungie. Je leest hier de details.