DOOM: Eternal: The Ancient Gods uitbreiding aangekondigd

Nieuws
maandag, 17 augustus 2020 om 10:44
unnamed 7 5f3a435105921
Er is een gloednieuwe uitbreiding aangekondigd voor DOOM: Eternal genaamd The Ancient Gods. Het gaat om een uitbreiding van de hoofdcampaign en in een korte teaser, die je hieronder kunt zien, is te zien dat er nieuwe vijanden zullen zijn net als bossfights, kortom genoeg reden om je pistolen weer boven te halen.

Hier lees je onze review van DOOM: Eternal en kun je achterhalen waarom Sebastien de game 'tijdloos en duivels goed' noemde.

Niemand minder dan Geoff Keighley bevestigde het nieuws via zijn persoonlijke Twitter-pagina en hij schreef in zijn post dat er een volledige reveal trailer wordt vertoond tijdens de Gamescom Opening Night Live die op 27 augustus plaatsvindt.
DOOM: Eternal is de moderne interpretatie van de iconische titel Doom 64 die je wederom in de schoenen van Doomguy plaatst, compleet met kettingzaag en een breed arsenaal aan verwoestende wapens om de duivelse legers van een buitenaardse bedreiging te bevechten.
In ander Google Stadia-nieuws lees je hier meer over het komende pre-order en berichten-systeem dat snel naar de cloud gaming-dienst van Google toe komt. Hier lees je onze One Hand Clapping review en Orcs Must Die! 3-spelers kunnen zich verheugen op wekelijkse challenges waar je hier alles over leest.