DOOM Slayer’s saga is nu beschikbaar op Google Stadia

Nieuws
woensdag, 24 maart 2021 om 19:56
DoomSlayersSaga
De nieuwe uitbreiding voor DOOM Eternal is uit. Het gaat om The Ancient Gods Part II, alweer de tweede uitbreiding voor het spel. Hierin heb je problemen met de goden, waarna een eeuwenoud kwaad om de hoek komt kijken.

Dark Lord

Het is aan jou om het laatste stukje hel dat openstaat te bestrijden, het fort van de Dark Lord te bestormen en het wezen te verslaan om de balans in het universum weer terug te brengen naar hoe het hoort te zijn. Dat bestormen van dat fort gaat overigens niet zonder slag of stoot: hordes demonen komen op je af om je tegen te houden.
Alle strijd die je tot nu toe hebt gestreden komt tot een conclusie in de Slayer’s Saga. Het lijkt de dag van gisteren dat Samuel Hayden je activeerde op de UAC op Mars, maar er zijn veel strijden gestreden om tot dit punt te komen. Het is aan jou om de poort naar de hel voor eens en altijd te sluiten.

De bovenstaande trailer is niet voor alle leeftijden geschikt. Het kan voorkomen dat je hem daardoor op YouTube zelf moet kijken (uiteraard alleen als je aan de leeftijdsrestrictie voldoet).

DOOM Slayer's saga

Als je van al die nieuwe - en bekende - demonen kunt vinden hoe je ze de baas bent, dan vecht je jezelf steeds dichterbij die Dark Lord. Wat daarbij helpt is de Sentinel Hammer waarmee je schokgolven kunt verspreiden. Gebruik er een Ice Bomb of Flame Belch bij voor het verzamelen van gezondheid of extra munitie. Als je klaar bent voor wat goors uit de hel: je kunt de tweede uitbreiding van DOOM Slayer’s saga nu spelen op onder andere Google Stadia.
In The Ancient Gods Part II kun je nieuwe demonen verwachten. De gepantserde Baron kan dankzij zijn speciale uitrusting wel een extra aanval aan, terwijl hij zelf vooral graag zijn vuist in je wang perst. De stenen Imp heeft een huid waar je nagenoeg niet doorheen komt en ook die is graag dichtbij je om je een kop kleiner te maken. Vecht je tegen een Screecher, dan moet je oppassen voor de demonen eromheen. Zijn dood geeft namelijk extra kracht aan wie er nog wel staande is. Tot slot is er ook de vervloekte Prowler, een mutatie met vervloekte klauwen vol gif.