Free Play Weekend voor Pac-Man Mega Tunnel Battle

Nieuws
woensdag, 16 december 2020 om 11:00
branded keyart 16x9 5f8f1543305e6
Sinds dit najaar houdt Google regelmatig Free Play weekenden voor bepaalde titels in het weekend. Dit houdt in dat Stadia Pro leden een gekozen game gratis kunnen spelen gedurende het weekend. Dit keer is het de beurt aan Pac-Man Mega Tunnel Battle.
Nadat eerder games als The Crew 2, The Division 2 en The Elder Scrolls Online al Free Play weekend gekregen hebben, is Pac-Man nu aan de beurt. Vanaf donderdag tot maandag kun je de game als Stadia Pro lid gratis spelen. De perfecte mogelijkheid mocht je twijfelen over het aanschaffen van de game. Dit was ook de eerste titel die gratis speelbaar voor iedereen was middels een demo in oktober. Nadat de game in november uit kwam, is deze tussen alle grote titels een klein beetje van de radar geglipt. Hieronder vind je een trailer voor een beter beeld van de game.

Battle Royale

Na Bomberman is dit de tweede old school franchise die gebruik maakt van de Battle Royale formule om een nieuw publiek te trekken. In plaats van alleen neem je het ook op tegen 63 andere spelers. Je moet zo snel mogelijk door je level heengaan en zoveel mogelijk punten verzamelen, zodat je snel naar het territorium van één van je buren kunt verschuiven. Zo kun je hun punten pakken voor zij de kans krijgen. Het uiteindelijke doel is om zo lang als nodig te overleven en als eerste te eindigen. Uiteraard klinkt dit makkelijker gezegd dan gedaan, want naast de spoken die je proberen te pakken kunnen andere spelers je ook dwars gaan zitten.
Codemasters wordt niet door Take Two maar door EA overgenomen. Lees hier de details. En mis de trailer van Outriders niet. Deze nieuwe AAA game van Square Enix moet volgend jaar uitkomen. Je kunt hem hier bekijken.