Drie maanden gratis Stadia Pro voor YouTube Premium-abonnees

Nieuws
door Laura Jennyzaterdag, 21 augustus 2021 om 12:44
Televisie
Voordat je begint te juichen: dit geldt alleen voor mensen die nieuw zijn op Stadia Pro, dus als je al een abonnement had, dan kun je niet rekenen op drie maanden gratis Stadia Pro als je YouTube Premium neemt.

YouTube Premium

YouTube Premium is het betaalde abonnement van de videodienst. Hiermee betaal je een vast bedrag per maand, zodat je niet hoeft te kijken naar commercials op YouTube en waarmee je bijvoorbeeld video’s kunt downloaden voor offline gebruik. YouTube heeft het aantal commercials aanzienlijk prominenter aanwezig gemaakt op het platform, dus veel kijkers voelen zich genoodzaakt om voor dit abonnement te kiezen.
Neem je nu YouTube Premium, dan krijg je daar gratis drie maanden gamen op Stadia Pro bij. Dat meldt Androidworld. Drie maanden is mooi tijdsbestek om even heel grondig aan de streamingdienst voor games te ruiken. Misschien wel iets te weinig om je een bepaalde game echt eigen te maken, maar dat is maar goed ook, want de drie maanden-actie is bedoeld om je kennis te laten maken met Google Stadia, in de hoop dat je dan zelf besluit voor een Stadia Pro-abonnement te gaan.

Stadia Pro voor 3 maanden

Deze aanbieding is niet overal geldig, maar gelukkig maakt Google het wel beschikbaar in Nederland. De aanbieding is van kracht tot 31 januari 2022 en je moet het gebruikt hebben voor Valentijnsdag op 14 februari 2022. Dit is wel een goed moment voor zo’n actie, want er staan veel toffe games op Stadia Pro. Daarmee bedoelen we niet de games voor kinderen, maar bijvoorbeeld wel Killer Queen Black, Hitman en Floor Kids. Destiny 2 en Super Bomberman R Online zijn nu gratis te proberen met je Google-account.