Google komt met kindvriendelijk gedeelte binnen Stadia-bieb

Nieuws
zaterdag, 21 augustus 2021 om 10:21
gigantosaurus
Er is een nieuwe sectie toegevoegd aan de Stadia-bibliotheek. Je kunt hierdoor kindergames makkelijker vinden. Er staan nu vijf nieuwe titels op die vallen onder het genre familiegames, maar wel sterk neigen naar vooral kindergames.
Het zijn bovendien spellen die gebaseerd zijn op films en series, wat meestal niet de beste gamevertolkingen zijn. Aan de andere kant zijn kinderen die dol zijn op een bepaalde film wel te porren voor dit type spellen, ook als deze technisch gezien niet heel veel indruk maken. Dit zijn de spellen die nu op Google Stadia staan voor kinderen, die ook nog allemaal van Outright Games komen:

PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay

Ga op superheldhaftige missies met de Mighty Pups en Chase's Super Speed, Marshall's Mighty Heat, Skye's Whirlwind Power en het hele machtige PAW Patrol-team. Verken de stad en reis naar Jake's snowboardresort, Tracker's jungle en verder, terwijl je samenwerkt om vrienden te redden! Dus ga naar de Lookout en bereid je voor op Mighty actie! Nadat je klaar bent met het redden van de dag, kun je speels worden met Pup-Pup Boogie, touwtjespringen en meer leuke nevenactiviteiten. En neem een ​​vriend mee in de coöpmodus voor 2 spelers. Machtige Pups, GO!

PAW Patrol the Movie: Adventure City Calls

Grote stad, groter avontuur! Wanneer de PAW Patrol ontdekt dat burgemeester Humdinger een bruisende metropool heeft overgenomen, moeten ze Adventure City redden van zijn egoïstische plannen. En de pups hebben JOU nodig in Team PAWsome! Dus, Adventure City, we komen eraan. Wees de pups - inclusief Chase, Skye en streetwise Liberty - en gebruik hun unieke vaardigheden in reddingsmissies met hoge steaks. Gebruik next-level gadgets en voertuigen om de stad te verkennen. En veel plezier met Pup Pup Boogie en meer minigames. Je kunt solo of in co-pup-modus op de bank spelen in deze leuke 3D-platformgame. De PAW Patrol-pups zijn geboren helden - ben je klaar om met ze mee te gaan op hun dapperste missie tot nu toe?

Ice Age: Scrats Nutty Adventure

Het is aan jou om Scrat door een hilarisch 3D-actie-avontuur te leiden, waarin je het op moet nemen tegen woeste prehistorische wezens, gekke rampen overleeft en vermiste relikwieën terugbrengt naar hun rechtmatige thuis. Maak je klaar om een ​​groot aantal klassieke ijstijdlocaties te bezoeken, waar je van ijspegel naar ijspegel springt, op razende geisers rijdt, over brandende lava springt en naar onmogelijke hoogten reikt, allemaal met Scrats hilarische slapstickacrobatiek!

Gigantosaurus: The Game

Rocky, Tiny, Mazu en Bill hebben enge problemen, zoals de meteoor die de vulkaan van Giganto heeft geblokkeerd! Alleen jij en je dino-vrienden kunnen puzzels oplossen en de dag redden - maar misschien heb je ook de krachten van Giganto nodig! En het einde van elk verhaal is het begin van een superrally naar de volgende zone. Word jij de meest brullende avonturier of de snelste racer?

DreamWorks Dragons Dawn of the New Riders

Wanneer het eiland Havenholme in puin wordt gevonden, verschijnen mysterieuze overlevenden als onwaarschijnlijke toekomstige helden. Scribbler is een geleerde die zich zijn verleden niet kan herinneren, terwijl Patch een uniek drakenras is, een 'chimeragon', met nieuwe, onverwachte krachten die ze onderweg ontdekken. Samen moeten ze nieuwe eilanden verkennen, vechten tegen felle vijanden en de herinneringen herstellen die de ware oorsprong van Patch onthullen in dit leuke en vurige nieuwe actie-avontuur.
Let wel, het werkt niet zoals bij Netflix, dat je een kinderaccount hebt dat geen content voor volwassenen kan weergeven. Het is puur een sectie binnen de bestaande bieb, dus je kunt alsnog games in andere secties opzoeken die minder kindvriendelijk zijn. Wil je niet dat je kinderen bepaalde games zien, dan kun je dat wel op een andere plek instellen, namelijk met een leeftijdsrating.