Drie nieuwe titels deze week voor Stadia

Nieuws
dinsdag, 10 november 2020 om 18:42
New Project 5
Het is weer dinsdag en dat betekent vaak een nieuwe 'This Week On Stadia' blogpost. Deze week krijgen we te horen dat er vier nieuwe titels op Stadia verschijnen deze week.

November is meestal een drukke maand qua game releases en ook Stadia is hier geen uitzondering op. Vorige week waren er al vier nieuwe games te spelen, deze week zet deze trend zich door met drie nieuwe games. Toegegeven, het zijn allemaal games van welke we al wisten dat deze uitkwamen maar dat maakt het niet minder leuk. Als eerste, Assassins Creed Valhalla. Dit langverwachte nieuwe deel in de Assassin's Creed serie brengt ons naar de tijd van de Vikingen. Als de viking Eivor trek je van Noorwegen naar Engeland, om daar voor de Vikingen een thuis te maken. Gedurende het verhaal kom je in aanraking met de Assassins en uiteraard ook de Templars. De game is vanaf nu te koop in de Stadia Store. Ook hier op PlayStadia mag je een review verwachten van Assassin's Creed Valhalla, deze komt binnenkort. Hieronder alvast de launch trailer.

Wéér meer Ubisoft

Er komt wederom meer Ubisoft naar Stadia. Maar dit keer zijn het niet oudere games, maar gloednieuwe games. Als eerste een nieuwe game in de Just Dance reeks, namelijk Just Dance 2021. Als je zin hebt in een game waar je wat meer inspanning moet leveren, is deze voor jou bedoeld. De game is vanaf donderdag in de Stadia Store beschikbaar. Ook de uitbreiding van Destiny 2: Beyond Light verschijnt op Stadia en wel meteen. De voortzetting van het Destiny 2 verhaal is vanaf nu beschikbaar op Stadia. Daarnaast komt ook Family Feud Decades. Family Feud is een Amerikaanse spelshow waarin twee teams bestaande uit familieleden het in een trivia spel tegen elkaar opnemen. Helaas is deze niet beschikbaar voor ons, maar alleen voor de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koningrijk. Hoe dan ook mogen we niet klagen. Laten we hopen dat de komende weken zo doorgaan met nieuwe games.
Vandaag kwam ook het nieuws dat Codemasters waarschijnlijk overgenomen gaat worden door Take Two Interactive. Voor het laatste nieuws, klik je hier. En heb je toevallig Watch Dogs: Legion gekocht op Stadia? De eerste update is al uit, lees hier meer.