Nieuwe add-on voor Farming Simulator 19 arriveert morgen

Nieuws
woensdag, 11 november 2020 om 10:00
70b61c78683a9213d7fff20c6010cd33
Farming Simulator 19 was één van de eerste games die op Google Stadia te spelen was. Het was zelfs één van de eerste Pro games. Nu, bijna een jaar later, komt er een add-on voor de game.
Farming Simulator is een langlopende game serie. Het is typisch zo'n spel die niet veel gamers zal bekoren, maar die groep die de game wel leuk vindt stopt vaak ook honderden uren in elke versie. Football Manager is een andere game die zo'n niché vult. Krijg jij niet genoeg van het boerenleven in Farming Simulator 19, dan is er zeer goed nieuws. Er komt een nieuwe add-on genaamd 'Seasons of Erlengrat: Alpine Farming'. In onderstaande video wordt de add-on voorgesteld.

Hup, de alpen in

In de 'Seasons of Erlengrat' add-on staat een ogmeving die gebaseerd is op de Alpen centraal. Je krijgt een volledig nieuw scenario voorgeschoteld waarin je getransporteerd wordt naar een bergachtige omgeving. Naast de groene zomers zul je ook de winters vol met sneeuw moeten trotseren. Tussen de typische en idyllische dorpen is het aan jou om je boerderij te onderhouden en producten te verkopen. We kunnen vanaf donderdag 12 november met de add-on aan de slag.
Afgelopen weekend is ook duidelijk geworden dat de co-op game Phogs! op 3 december naar Stadia komt. Dit werd bekend in een trailer die je hier kunt zien. En wist je al dat Borderlands 3 ook een Season Pass 2 ontvangen heeft? Lees hier de details.