Duik in Immortals: Fenyx Rising met de story trailer en demo

Nieuws
donderdag, 22 oktober 2020 om 21:00
immortals 5f5b8d4fe7aee
De afsluiter van de Stadia 'Good Days' aankondigingen is Immortals: Fenyx Rising. Al langere tijd hadden we vermoedens dat de game zijn opwachting zou maken en dat is gebeurd in een nieuwe trailer met demo.
Immortals: Fenyx Rising, welke tot september nog onder de naam Gods & Monsters bekend was, is een nieuwe IP van Ubisoft. In de game speel je als Fenyx en ben je aangewezen door Zeus om de griekse goden te redden. Dit doe je in een grote open wereld met allerlei thema's, terwijl je diverse vaardigheden vrij speelt en steeds sterker wordt. Nu is er een nieuwe trailer vrij gekomen waarin de game en zijn verhaal verder toegelicht wordt.

Probeer hem gelijk

Na de trailer zin gekregen om deze te spelen? Nou dan is er goed nieuws. Immortals: Fenyx Rising is de derde en laatste demo die beschikbaar komt en zal de komende 7 dagen gratis te spelen zijn op Stadia. Klik hier om de game meteen te spelen. Eerder dit jaar is een demo versie van de game per ongeluk al live gekomen via Stadia, toen nog onder een werktitel. Nu is het echte werk gearriveerd. Als het je bevalt, kun je de game vast pre-orderen voor € 69,99,-. Vervolgens kun je op 3 december met de game aan de slag.
Ubisoft heeft deze week ook meer details gedeeld over de post-launch plannen van Assassins Creed Valhalla. Check de details hier. Daarnaast is ook aangekondigd dat de Stadia Exclusive game Orcs Must Die 3! een uitbreiding krijgt. Klik snel hier om meer te weten te komen.,