Early Access van Baldurs Gate 3 uitgesteld met een week + nieuwe info

Nieuws
donderdag, 24 september 2020 om 12:20
baldurs gate 3 art 5f5f851433866
Er is goed en slecht nieuws te melden rondom Baldurs Gate 3. De langverwachte RPG staat op de vooravond van een release, maar helaas moeten we toch iets langer wachten. Maar om dit goed te maken, is er wel meer nieuwe info naar buiten gekomen.
De Early Access van Baldurs Gate 3 stond gepland voor 30 september, volgende week woensdag. Helaas geeft de ontwikkelaar nu aan dat ze dit niet gaan redden. Als reden hiervoor geven ze min of meer aan dat er wat onverwachte vertragingen optraden en toch wat bugs gevonden waren die game breaking zijn. Kleine bugs zijn te verwachten in Early Access maar als deze het plezier wegnemen van de speler, moeten deze eerst verholpen worden, aldus Larian Studios. Maar daarnaast is er ook nieuwe info rondom de game verschenen in een nieuwe community update. De video check je hieronder:

Liefde in de lucht

Deze community update draait volledig om de relaties met en tussen je companions, inclusief de opties voor romantiek. In de eerste twee Baldur's Gate games was de manier hoe je met je companions omging al zeer belangrijk en kon je zelfs een relatie beginnen met enkele van hen. Dit keert terug in Baldur's Gate 3. Alle companions hebben hun eigen persoonlijkheid, doel en vinden allemaal iets van jouw karakter en van elkaar. Jouw acties bepalen hoe dit allemaal zal verlopen, of ze je mogen, of ze je haten of van je gaan houden. Ook de verschillende facties in de game hebben ze ieder hun eigen mening over. Het belooft veel goeds maar we zijn niets minder gewend van deze ontwikkelaar. Voor de gehele tekst geschreven community blog klik je hier.
Vergeet niet het laatste nieuws te checken over The Division 2, waarbij ook een free play weekend bekend gemaakt is. En speel je graag PUBG? Vergeet dan zeker niet dit te lezen.