Risk of Rain 2 komt al binnen enkele dagen naar Stadia

Nieuws
vrijdag, 25 september 2020 om 17:56
riskofrain2 5f5e1c4291845
Nog geen 2 weken geleden konden we jullie melden dat de indie game Risk of Rain 2 naar Stadia komt met een deal voor tijdelijk exclusieve content. Nu is in een interview met de ontwikkelaar duidelijk geworden dat we niet lang hoeven te wachten, de game komt namelijk 29 september al naar Stadia.
Risk of Rain 2 is het vervolg op de zeer populaire indie game Risk of Rain. Eén van de eerste roguelike games die de grote golf aan roguelike titels aanvoerde de afgelopen jaren. Waar Risk of Rain nog een 2D platformer was, zal het vervolg volledig in 3D te spelen zijn. In een interview met het Stadia team is meer informatie naar voren gekomen, naast de release datum.
Het interview legt ook uit dat het nieuwste level, wat tijdelijk exclusief voor Stadia zal zijn, zich in een ruïne zal bevinden welke volledig overgroeid met planten en schimmels. Hier zal je diep ondergronds moeten gaan om je zoektocht voort te zetten en te overleven. Je kunt in dit level ook de sterkste items van de game vinden. Je kunt in Risk of Rain 2 met meer dan 10 karakter spelen, meer dan 100 unieke items vinden en er zijn meer dan 10 levels speelbaar. Ook geven ze aan dat ze de game zullen blijven uitbreiden. Het volledige interview kun je hier lezen.
Heb je het nieuwste Baldurs Gate 3 nieuws al gelezen? En wordt ook lid van onze facebook groep en praat mee over Stadia!