Eerst add-on content voor Immortals: Fenyx Rising beschikbaar

Nieuws
zondag, 31 januari 2021 om 9:00
immortals 5f5b8d4fe7aee
Tussen al het december geweld is Immortals: Fenyx Rising redelijk geruisloos gelanceerd. Vele ogen waren gericht op Cyberpunk 2077 maar Immortals: Fenyx Rising had daarentegen wel een soepele release. Het is nu altijd voor de eerste add-on content.
Voordat Immortals: Fenyx Rising uitkwam werden de plannen al bekend gemaakt voor na de release van de game. Er komen drie grote add-ons die nieuwe verhalen en gebieden beschikbaar stellen. De eerste is nu uit met de naam 'A New God'. Deze add-on speelt zich af na het verhaal van de base game. Fenyx moet de 'Trials of the Olympians' overwinnen om een plekje tussen de goden te verwerven. Hieronder vind je de launch trailer.

Nog twee add-ons op komst

Maar dit is niet alles. Er zijn nog twee add-ons op komst. De eerstvolgende add-on heeft de naam 'Myths of the Eastern Realm'. In plaats van de Griekse mythologie komt de Chinese mythologie aan bod. Je speelt ook als een nieuwe held, genaamd Ku in een compleet nieuw verhaal. De derde en laatste add-on laat je ook als een nieuwe held spelen, genaamd Ash. En dat niet alleen, de gameplay is compleet anders. Met een top down view in plaats van third-person reis je af naar een onbekend eiland om nieuwe goden terug te halen. Deze add-ons verschijnen later dit jaar.
Wist je dat we ook een YouTube kanaal hebben? Je kunt hier terecht voor livestreams van Stadia games. Klik hier om je te abonneren.