Ook Gods Will Fall lanceert op Stadia en komt met launch trailer

Nieuws
zaterdag, 30 januari 2021 om 9:00
gods will fall xbox
De nieuwe games op de Stadia store komen eindelijk op gang na een wat rustige periode. De vierde game van deze week is Gods Will Fall. Er is ook een launch trailer verschenen van de game.
In Gods Will Fall neem jij het met jouw clan van Keltische krijgers op tegen de goden. Deze houden de wereld in een houdgreep en het is aan jullie om deze ijzeren greep te breken. Qua gameplay heeft de game inspiratie gehaald uit Diablo met een isometrisch top down beeld. Het grote verschil is dat je niet één maar meerdere karakters kunt besturen. Check hieronder de trailer.

Op pad met je eigen clan

Het verslaan van de goden doe je niet alleen. Met zijn achten ga je op weg om de goden te verslaan. Voor je een dungeon binnengaat, kun je kiezen met welk personage je dat doet. Ieder personage in je clan heeft zijn eigen vaardigheden en eigen progressie. Naarmate je het spel speelt, groei je dus met je gehele clan naar het einddoel. De bevrijding van jouw volk.
Heb je de afgelopen week meegekregen dat er nieuwe Elder Scrolls Online content aankomt? Zo niet, dan kun je hier terecht om de details te lezen. De indie game Kaze and the Wild Masks komt binnenkort ook naar Stadia. Je leest hier wanneer hij arriveert.