Eerste beelden van Borderlands 3 Designer's Cut add-on

Nieuws
vrijdag, 30 oktober 2020 om 12:15
designers ka full 5f88617e6dc6e
Borderlands 3 is al enige tijd beschikbaar op Google Stadia en ontvangt nog steeds content updates. Inmiddels is season 2 van de content updates aangekondigd en de eerste beelden zijn er.
Eerder deze maand liet de ontwikkelaar op hun website namelijk weten dat er een Season 2 Pass aankomt, welke in ieder geval twee nieuwe add-ons gaat bevatten. Deze add-ons heten de Designer's Cut en de Director's Cut. Ze zijn straks ook afzonderlijk te koop. Als eerste kunnen we aan de slag met de Designer's Cut, welke een nieuwe game mode introduceert en nieuwe skill trees. In onderstaande trailers leer je meer.

Nog even wachten

In de nieuwe game mode Arms Race wordt je gedropt zonder gear en abilties. Je moet overleven met wat je gaandeweg kunt looten en je een weg naar het einde zien te vechten. Daar aangekomen zul je de laatste slag moeten overleven met alles wat je onderweg hebt kunnen verkrijgen. Daarnaast komen er nieuwe skills trees beschikbaar. De add-on moet op 10 november verschijnen. De tweede add-on, Director's Cut, komt later. Er is nog niet bekend welke content daarbij hoort.
Gisteren is ook een video verschenen waarin de gameplay van Phoenix Point uitgebreid uitgelegd wordt. Klik hier voor een totaal beeld van de game. Daarnaast heeft Destiny 2: Beyond Light een launch trailer gekregen. Check hem snel hier.